اخبار صنعت گردشگری

اخبار صنعت گردشگری

یک‌میلیون و ۷۵۰ هزار بلیت قطار فروخته شده است/ پیش‌بینی ۹۰۰ پرواز فوق‌العاده برای نوروز/ استفاده ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از ظرفیت دریایی

یک‌میلیون و ۷۵۰ هزار بلیت قطار فروخته شده است/ پیش‌بینی ۹۰۰ پرواز فوق‌العاده برای نوروز/ استفاده ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از ظرفیت دریایی

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: سال گذشته ۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از ناوگان عمومی استفاده کرده‌اند و امسال افزایش سه تا پنج درصدی سفرها و ۱۰ درصدی سفرهای هوایی را پیش‌بینی کرده‌ایم.

سید کمال هادیان‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار میراث‌آریا، با اشاره به تقاضای زیاد سفرها با توجه به محدودیت ناوگان عمومی، ادامه داد: در ستاد نوروز تمهیدات لازم را اندیشیدیم و ظرفیت‌سازی کرده‌ایم. یک‌میلیون و ۷۵۰ هزار بلیت قطار فروخته شده است و برای جاده‌ای ظرفیت ۶ میلیون و ۸۰۰  هزار و یک میلیون و ۴۵۰ هزار برای هواپیمایی پیش‌بینی شده است.

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی به آمادگی ۵۶ فرودگاه کشور و بازدیدهای انجام شده اشاره و از آمادگی کامل در تمامی سطوح حمل و نقلی خبر داد.

هادیانفر با اشاره به پیش‌بینی استفاده ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر  از ظرفیت دریایی تصریح کرد: طی بازدیدهای انجام شده تا امروز شرایط مساعدی برقرار است.

معاون حمل و نقل وزیر راه و ‌شهرسازی افزود: ۹۰۰ پرواز فوق‌العاده پیش‌بینی کرده‌ایم که بلیت‌ها ۲۴ ساعت قبل به فروش خواهد رسید. ۷۵ درصد ظرفیت را به پروازهای داخلی و ۲۵ درصد را به پروازهای خارجی اختصاص داده‌ایم.

او با اشاره به اینکه تمامی پروازهای داخلی به غیر از کیش و قشم از نرخ مصوب تبعیت می‌کنند، ادامه داد: پرواز خارجی به دلیل عدم نرخ مصوب به صورت چارتری عرضه می‌شود و تلاش بر این است که نرخ‌ها قابل کنترل باشد.

هادیان‌فر تاکید کرد: مسافران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند که با مشکلی مواجه نشوند.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سازمان راهداری در ۲۹۱ هزار کیلیومتر راه‌های کشور برای خدمات‌رسانی آمادگی کامل دارد، اظهار کرد: بحث‌جدی ما تصادفات است و برآیند تمامی زحمات باید ایمنی و برقراری آرامش در سفرها باشد که زمینه آن ارتقای ایمنی در چهار بخش هوایی، ریلی، دریایی و جاده‌ای است.

او با اشاره به سالانه ۲۰ هزار فوتی و ۳۶۰ هزار مجروح و مصدوم به دلیل تصادفات، افزود: در چند سال اخیر روند افزایش بوده است و با توجه به اینکه در برنامه هفتم توسعه فعالیت شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور با مسئولیت رئیس جمهوری مصوب شده است، برنامه اجرایی سالی ۱۰ درصد کاهش جانباختگان ظرف شش ماه باید تدوین شود. در پایان برنامه نیز باید ۵۰ درصد کاهش اتفاق بیفتد و جانباختگان به ۱۰ هزار و مجروحان به ۱۵۰ هزار نفر برسد.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی بر اهمیت هماهنگی و برنامه‌ریزی تمامی دستگاه‌ها تاکید کرد و افزود: دولت اگر بخواهد ۵۰ درصد موضوع حل می‌شود باید تکالیف به دستگاه‌ها ابلاغ و مطالبه شود، همچنین رسانه‌ها و صداو سیما در فرهنگسازی نقش بسزایی دارند.

هادیان‌فر با اشاره به پنج هزار و ۲۰۰ نقطه حادثه خیز در کشور افزود: سه هزار و ۲۰۰ نقطه در جاده و ۲ هزار در شهرها هستند و تا روز گذشته ۴۱۲ نقطه برطرف شده و ۴۰۰ نقطه دیگر نیز در دستور کار است در ۱۴۰۳ برطرف شود.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.