اخبار صنعت گردشگری

اخبار صنعت گردشگری

رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد:

حضور ۱۶۰۰ پزشک داوطلب در اربعین امسال/ پلمب برخی از موکب به دلیل عدم رعایت بهداشت

حضور ۱۶۰۰ پزشک داوطلب در اربعین امسال/ پلمب برخی از موکب به دلیل عدم رعایت بهداشت

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ۴ هزار نیروی کادر درمانی در اربعین امسال همکاری لازم را جهت خدمت به زائرین داشتند، گفت: علاوه بر این یک هزار و ۶۰۰ پزشک داوطلب سیار نیز به جمع ما اضافه شدند و در موکب ها و مسیر های پیاده روی اربعین خدمات درمانی ارائه دادند.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری میراث آریا به کربلای معلی، پیر حسین کولیوند در نشست هم اندیشی با برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در درمانگاه مَلاک جمعیت هلال احمر در کشور عراق، با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی همیشه نگاهش به جمعیت هلال احمر مثبت بوده است، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر نیز در تمامی صحنه ها حضور داشته و در حد توان خود از کاری مضایقه نمی کند و در خدمت مردم و جامعه است.

وی با اشاره به اینکه در خصوص اربعین سال گذشته آسیب شناسی هایی صورت گرفت، افزود: به اعتقاد بنده هر کاری که انجام می شود قطعاً اشکالاتی دارد اما امسال با برنامه جدیدتری برای اربعین وارد شدیم و با وزرای بهداشت، مخابرات، حشد الشعبی، هلال احمر، وزارت کشور و…کشور عراق  مذاکرات و جلسات حضوری برگزار شد.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: بر این اساس در برگزاری کنگره سلامت در اربعین وزیر بهداشت و مخابرات کشور عراق و سایر مسئولان کشوری ایران در این کنگره حضور یافتند و ۵۰ سخنران خارجی نیز  وجود داشت.

وی با بیان اینکه در اربعین امسال طی مذاکرات صورت گرفته با کشور عراق جراحان ایرانی نیز در  چند بیمارستان عراق حضور فعال داشتند، گفت: همچنین در خصوص بهداشت در اربعین نیز تیم های بهداشتی عراق و ایران با همکاری یکدیگر بر تمامی  موکب ها نظارت دارند و حتی برخی از موکب های متخلف که بهداشت را رعایت نمی کردند، پلمب کرده اند.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به استفاده از فناوری و تکنولوژی های جدید در اربعین حسینی، گفت: ما به دنبال هوشمند سازی فعالیت ها هستیم که در این راستا طی اقدامات انجام شده در سامانه بادصبا متخصصان ایرانی پشت خط و جوابگو هستند.

کولیوند خاطرنشان کرد: همچنین برای افراد گرما زده نیز امسال داروهای خاصی تهیه و در مرزها و مسیر نیز توزیع شد.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به پیش بینی حوادث ترافیکی در مرزها و مسیر در هر ۱۰۰ کیلومتر  پایگاه امدادی و در مسیر های پر حادثه نیز اتوبوس آمبولانس مستقر و در صورت وجود مصدومان بدحال هرچه سریعتر جهت ادامه درمان به مرزهای ایران  اعزام انجام می شد.

وی با بیان اینکه خدمات درمانی جمعیت هلال احمر برای تمامی زائرین حسینی به صورت رایگان انجام می شود، خاطر نشان کرد: خوشبختانه امسال توانستیم تعداد پایگاه ها را از ۱۴ به ۳۲ پایگاه امدادی برسانیم و ۴ بیمارستان نیز در مسیر نجف تا کربلا توسط جمعیت هلال احمر ایران در این ایام خدمات درمانی ارائه می دهند.

کولیوند با بیان اینکه ۴ هزار نیروی کادر درمانی در اربعین امسال همکاری لازم را جهت خدمت به زائرین داشتند، افزود: علاوه بر این یک هزار و ۶۰۰ پزشک داوطلب سیار نیز به جمع ما اضافه شدند و در موکب ها و مسیر های پیاده روی اربعین خدمات درمانی ارائه دادند.

وی با بیان اینکه مرکز پاستور با تمامی امکانات در خصوص شناسایی بیماری های مولد در کشور عراق مستقر شده است، بیان کرد: همچنین ۱۰ تیم پزشکی
با ۶۰ سرفصل پژوهشی نیز در کشور عراق فعال هستند. و بیش از ۶۰ فیلم کوتاه برای پیشگیری از گرما زدگی و بیماری ها در سایت ها و فضاهای مجازی ارسال شده است.

در این مراسم نمایندگان کمیسیون اجتماعی، برنامه و بودجه و بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی حاضر در جلسه از ارائه خدمات درمانی مناسب جمعیت هلال احمر قدردانی کردند و هریک پیشنهاداتی را جهت برنامه های اربعین سال آینده ارائه دادند که از جمله این پیشنهادات شناسنامه دار شدن مواکب، تخصیص اعتبار بیشتر برای اربعین، افزایش فعالیت های فرهنگی در اربعین، واگذاری مراکز جراحی به هر استان، استقرار نیروها با کاور مشخص برای گمشدگان، هماهنگی با سایر بیمه ها برای زائرین در خصوص تعهدات بیمه ای، ایجاد ظرفیت رشته جدید طب سفر در دانشگاه، بهداشت محیط توسط شهرداران کلان شهر، و….بود.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.