25 مرداد اخبار صنعت گردشگری
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی:
جشنواره طعم امید روایت خوراکهای ایرانی با چاشنی دسترسپذیری است.
مدیر کل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: مسابقه آشپزی و جشنواره منطقهای طعم امید ۲ با موضوع پخت غذاهای سنتی توسط افراد تاثیرگذار دارای معلولیت در استانهای گیلان، مازندران، گلستان و تهران، دو هدف معرفی خوراک بومی ایران و نیز لزوم توجه تاسیسات گردشگری به موضوع دسترسپذیری ویژه معلولین را به دنبال داشته است و روایتی از خوراکهای ایرانی با چاشنی دسترسپذیری به شمار میآید.
به گزارش میراثآریا و به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، سیدمصطفی فاطمی با حضور در محل رقابت آشپزی و جشنواره منطقهای طعم امید ۲ که با مشارکت ۱۸ نفر از افراد دارای معلولیت در سه گروه نابینایان، سندرم دائون و نیز جسمی – حرکتی در هتل آتانا تهران برگزار شد، در تحلیل برگزاری این رویداد گفت: با توجه به اینکه پرداختن به موضوعات تخصصی با هدف تولید محصولات گردشگری با همکاری مستقیم بخش خصوصی در قالب میزهای گردشگری دنبال میشود، از این رو ایده ترکیب میزها با انگیزه دستیابی به اهداف مختلف در دستور کار قرار گرفت.
Sorry, the comment form is closed at this time.