22 شهریور اخبار صنعت گردشگری
مجمع جهانی گردشگری خوراک به دونوستیا-سن سباستین بازمیگردد.
مجمع جهانی گردشگری خوراک وابسته به سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) به دونوستیا-سن سباستین در اسپانیا (۵ تا ۷ اکتبر) بازخواهد گشت تا بر این موضوع تمرکز کند که چگونه گردشگری میتواند توسعه روستایی را تقویت کند، تابآوری اقتصادی را بالا ببرد و میراثفرهنگی را حفظ کند.
به گزارش میراثآریا، این مجمع که تحت عنوان «گردشگری خوراک: بازگشت به ریشهها» برگزار میشود، بر ارتباطات بین محصول، غذا و گردشگری تمرکز خواهد کرد. در طی سه روز، متخصصان صنعت گردشگری، کارشناسان برجسته حوزه و نمایندگان نهادی در بحثهای آنلاین، سخنرانیهای کلیدی، کارگاههای عملی مختلف و نمایشهای آشپزی زنده با سرآشپزها و تولیدکنندگان محلی و بینالمللی شرکت خواهند کرد.
در این رویداد، بسیاری از چهرههای برجسته صنعت غذا و گردشگری جهانی مانند کو دونگیو، مدیر کل فائو پائولو دی کروچه، مدیر کل اسلو فود (ایتالیا)، سلیا تونک، دبیر کل کالج کولینیر فرانسه، فاطما بینتا، برنده BCWP ۲۰۲۲، و سخنرانان تایید شده از برزیل، کرواسی، اکوادور، فرانسه، غنا، ایتالیا، جمهوری کره، رواندا، اسپانیا و سوئیس حضور خواهند داشت.
این دوره از مجمع با تأکید بر اهمیت حفظ سنتهای آشپزی، دهمین سالگرد گنجاندن رژیم غذایی مدیترانهای در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو را نیز گرامی میدارد. علاوه بر این، رویداد جانبی «Culinary Plaza» که توسط مرکز آشپزی باسک سازماندهی شده است، تخصصهای آشپزی را از مقاصدی از جمله آذربایجان، بوتسوانا، پورتو (پرتغال)، عربستان سعودی و زیمبابوه مورد توجه قرار میدهد.
علاوه بر این، در چارچوب این انجمن، چالش UNWTO Gastronomy Pitch نیز در کنار Culinary Action به همت منطقه کارآفرینی مرکز آشپزی باسک برگزار خواهد شد که در آن فینالیستهای منتخب از مسابقات استارتآپ UNWTO، پیشنهادات و راهحلهای نوآورانه مبتنی بر فناوری خود را برای گردشگری غذا عرضه خواهند کرد.
با تکیه بر نقشه راه جهانی کاهش ضایعات غذایی در گردشگری، که در دوره قبلی این مجمع راهاندازی شد، گفتگوهای امسال به بحث در مورد کاهش ضایعات مواد غذایی، ترویج چرخش و مبارزه با تغییرات آب و هوایی در گردشگری خوراک منجر خواهد شد. شیوههای پایدار، شامل کاهش ردپای کربن، ترویج محصولات فصلی و محلی، و تغییر به سوی مدلهای اقتصاد چرخشی، به نمایش گذاشته خواهد شد.
این مجمع از سال ۲۰۱۵ توسط UNWTO و مرکز آشپزی باسک با هدف ترویج تبادل تجربیات بین متخصصان گردشگری و غذا، شناسایی شیوههای خوب و ترویج گردشگری غذا به عنوان محرک توسعه پایدار برگزار میشود.
متخصصان علاقهمند به شرکت در هشتمین مجمع جهانی UNWTO در زمینه گردشگری غذا میتوانند هم اکنون به صورت آنلاین از طریق این لینک در این رویداد ثبت نام کنند.
مجمع امسال توسط سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) و مرکز آشپزی باسک (BCC) با حمایت دولت باسک، شورای استانی گیپوزکوآ، شورای شهر سن سباستین و وزارت صنعت، تجارت و گردشگری اسپانیا برگزار میشود.
Sorry, the comment form is closed at this time.