21 تیر اخبار صنعت گردشگری
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی در نشست میز گردشگری نان و شیرینی تاکید کرد.
اولویتبخشی به آموزش راهنمایان تخصصی گردشگری خوراک
به گزارش میراثآریا و به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سید مصطفی فاطمی در نشست میز گردشگری نان و شیرینی که روز گذشته در محل موزه رستوران رفتاری با حضور جمعی از اساتید، صاحبنظران و فعالین بخش خصوصی تشکیل شد؛ گفت: «با توجه به اینکه پرداختن موضوعات مربوط به شاخههای گردشگری با راهاندازی و فعال کردن میزهای تخصصی یکی از اصلیترین برنامههای دفتر توسعه گردشگری داخلی به شمار میآید، از این رو میز گردشگری نان و شیرینی به عنوان زیر مجموعه گردشگری خوراک، با برگزاری نخستین جلسه رسماً فعالیت خود را آغاز کرده است.»
او با بیان اینکه میر گردشگری نان و شیرینی نیز همانند سایر میزها با مدیریت بخش خصوصی هدایت خواهد شد؛ تاکید کرد: «با فعال کردن کارگروههای مختلف زیر مجموعه هر یک از میزها موضوعات تخصصی به صورت پروژهمحور در میان جامعه تخصصی و مخاطب اصلی پیش خواهد رفت.»
فاطمی با اشاره به اینکه هر یک از شهرهای کشورمان دارای هویت، صدا، مزه، طعم و حتی بوهای متمایزی هستند؛ افزود: «وجود طیف گسترده و متنوع نان و شیرینی یکی از راههای هویتبخشی و برندسازی شهرها به شمار میآید که با تلفیق این موضوع به گردشگری میتوانیم به افراد، مکانها، روشهای طبخ و حتی زمانهای پخت هویت و معنای دوباره دهیم و با ورود آنها به این صنعت سبز، محصولی دیگر برای جذب گردشگران معرفی و زمینه آشنایی هموطنان با فرهنگ، آداب و آیینهای ایرانی را فراهم آوریم.»
همچنین در جمعبندی سخنرانی سایر اساتید، صاحبنظران و فعالین بخش خصوصی حاضر در اولین نشست میز نان و شیرینی از خروجی نقشه راه گردشگری خوراک انتظار میرود در بازه زمانی تعریف شده و با ممارست در پیشبرد برنامهها ایجاد سناریو گردشگری خوراک، توسعه محصولات این نوع از گردشگری، توسعه درونزا و پایدار مقاصد، ایجاد جذابیت، تمرکز و رقابتپذیر کردن زنجیره فعالیت، نیازسنجی و ارزیابی گردشگری از نگاه گردشگری خوراک، استانداردسازی و تعریف نشان برای مقاصد و در نهایت استفاده از دانش، فناوری و تکنولوژی در این زمینه محقق شود.
Sorry, the comment form is closed at this time.