اخبار صنعت گردشگری

اخبار صنعت گردشگری

برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در بقعه پیربکران

برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در بقعه پیربکران

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، حافظ کریمیان روز گذشته ۱ خردادماه سال ۱۴۰۱، با اعلام این مطلب گفت: «خوشبختانه با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و با همکاری شهرداری پیربکران، دوستداران میراث‌فرهنگی و جمعی از بانوان آشپز منطقه، جشنواره‌ای با عنوان غذاهای سنتی فلاورجان، در محل بقعه پیربکران به مناسبت گرامیداشت هفته میراث‌فرهنگی افتتاح شد.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان فلاورجان ادامه داد: «در این جشنواره انواع غذاهای سنتی شهرستان با طبخ و تزئینات سنتی در ظروف سنتی منطقه تهیه و در بین بازدیدکنندگان توزیع می‌شود.»

او افزود: «در حاشیه این جشنواره برنامه‌های فرهنگی از قبیل اجرای موسیقی سنتی، شاهنامه‌خوانی و تقدیر از پیشکسوتان و فعالان در حوزه میراث‌فرهنگی نیز برگزار می‌شود.»

کریمیان تصریح کرد: «هدف از برگزاری این جشنواره احیا و معرفی غذاهای سنتی شهرستان و تلاش برای ثبت غذاهای شاخص منطقه به‌عنوان میراث ناملموس و همچنین فرهنگ‌سازی استفاده از غذاهای سالم بوده است، همچنین در پایان این جشنواره نیز به شرکت‌کنندگان برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.»

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.