در جشنواره سفره ایرانی به دنبال شناخت ظرفیتهای مغفول فرهنگی کشور جهت توسعه گردشگری هستیم

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان در جشنواره سفره ایرانی به دنبال شناخت ظرفیتهای مغفول فرهنگی کشور جهت توسعه گردشگری هستیم. به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان،مدیرکل میراث فرهنگی استان در آئین اختتامیه جشنواره سفره ایرانی،فرهنگ گردشگری باایراد سخنانی ضمن تشکر از تمامی دست اندرکاران جشنواره که در مدت زمان کوتاهی توانستند این مقوله فرهنگی وگردشگری را به سرانجام برسانند تاکید کرد: استقبال گسترده فعالان فرهنگی وگردشگری شهرستانهای استان اصفهان برای شرکت در جشنواره سفره ایرانی ،فرهنگ گردشگری از یکسو واستقبال مردم وگردشگران برای بازدید ازاین جشنواره از سوی دیگر نشان دهنده روزنه های امید بخش جدیدی در راستای توسعه متوازن گردشگری است. فریدون اله یاری همچنین تصریح کرد: اگرچه گردشگری اصفهان در طی سه سال اخیر به طور میانگین رشدی معادل 50 درصد را تجربه کرده است،لکن امیدواریم با بهره برداری مناسب از رخدادهای فرهنگی شاهد رشد روز افزون گردشگری کشور و استان اصفهان باشیم. مدیرکل میراث فرهنگی استان در همین راستا ادامه داد، دراین جشنواره شاهد استقبال گسترده فعالان فرهنگی وگردشگری شهرستانها وروستاهای هدف گردشگری استان جهت شرکت در جشنواره سفره ایرانی بودیم واین نکته نشان می دهد که جشنواره غذا فرصت مناسبی را برای شناسائی ظرفیتهای مغفول در حوزه فرهنگ غنی کشور مان در راستای توسعه گردشگری فراهم می اورد. شایان ذکر است در مراسم اختتامیه این جشنواره براساس رای هیئت داوران ضمن معرفی سر آشپزها وآشپزان برتر استانهای شرکت کننده در جشنواره، غداها ونوشیدنی های برتر پنج استان شرکت کننده در جشنواره همچون :"ته چین" ، "کوفته برنجی" و "دم کرده لیمو" از استان البرز. "کشک بادمجان" ، "خورشت ماست" و "دم کرده گل گاوزبان" از استان اصفهان، "شوربا" ، "باغلاما" ، مسقطی" و "دم کرده ریشه ماهوت" ازاستان مرکزی. "کباب لالی" ، "خوراک زردآلو" و "آب زرشک و انار" از استان تهران و "آش انار" ، "آبگوشت به وبادمجان" و "سالاد لبو و انار" از استان قم معرفی شدند.